Francia fordítói szakirányú továbbképzés

10405461_287195498131052_8361569825571688992_nA Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara felvételt hirdet Fordítói szakirányú továbbképzésre szakfordítás és/vagy műfordítás specializációval. Jelentkezési határidő 2015. augusztus 19.

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán, 2013 őszén indult fordítói szakirányú továbbképzés hat idegen nyelvből kínál speciális képzést olyanok számára, akik nyelvszakos diplomával vagy bármely szakon megszerzett alapdiplomájuk mellett felsőfokú nyelvvizsgával rendelkeznek az adott idegen nyelvből, nyelvekből. A képzés angol, német, holland, francia, kínai és japán nyelveken zajlik. Az érdeklődők egy három féléves egy idegen nyelvű, illetve a négy féléves két idegen nyelvű képzésre is jelentkezhetnek a bemeneti követelmények teljesülésének függvényében.

A hallgatók a képzésen szakfordításra vagy műfordításra specializálódhatnak, vagy akár mindkettőre amennyiben két idegen nyelven végzik a képzést. A képzés résztvevői a szakfordítói képzés keretében elsajátíthatják a jogi, gazdasági, társadalomtudományi és Európai Uniós, illetve a bölcsészettudományi és egyházi szaknyelvi fordítás gyakorlatát és technikáit neves oktatók előadásában. A képzésen szerezhető piacképes oklevél pedig lehetővé teszi a szakirányon végzetteknek az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltását is, annak érdekében, hogy az elsajátított ismereteiket professzionálisan használhassák a gyakorlatban.

Bővebb információkért, a jelentkezés módjáról és feltételeiről kérjük, keresse fel honlapunkat az alábbi linkeken:

az egy idegen nyelvű képzésről: http://www.kre.hu/btk/index.php/szakiranyu-tovabbkepzes/41-boelcseszettudomanyi-egyhazi-jogi-gazdasagi-muszaki-europai-unios-es-tarsadalomtudomanyi-szakforditoi-es-muforditoi-valaszthato-idegen-nyelvek-angol-nemet-francia-holland-japan-kinai-szakiranyu-tovabbkepzes.html

a két idegen nyelvű képzésről: http://www.kre.hu/btk/index.php/szakiranyu-tovabbkepzes/42-boelcseszettudomanyi-egyhazi-jogi-gazdasagi-muszaki-europai-unios-es-tarsadalomtudomanyi-ket-idegen-nyelvu-szakforditoi-es-muforditoi-valaszthato-nyelvek-angol-nemet-francia-holland-japan-kinai.html